Bemutatkozás

Bemutatkozás


Az alapítvány 2011-ben kezdte meg működését. Legfontosabb céljai között szerepel a Borsod–Abaúj–Zemplén megyében élők társadalmi, gazdasági helyzetének javításában való közreműködés, valamint a fiatalok erkölcsi, szellemi, fizikai képzésén keresztül olyan jövőkép kialakítása és lehetőségek biztosítása, amelyek csökkentik a megyéből történő elvándorlást.
Az alapítványnál hiszünk abban, hogy ez egy csodálatos adottságokkal rendelkező vidék, amely számos lehetőséget és kihívást tartogat az itt élő vagy éppen letelepedni szándékozó embereknek.
Az élet három nagy területén keresztül igyekszünk segítséget nyújtani a társadalom különböző csoportjainak:

  • Az első ilyen a munka és a munkához való hozzájutás lehetősége. Hiszünk abban, hogy az emberek akarnak, szeretnek is dolgozni és pusztán egy kis segítségre, támaszra van szükségük céljaik eléréséhez.
  • A második pillér az utánunk következő generációnak nyújt segítséget, hogy sikeres és hasznos részei legyenek társadalmuknak, éppen ezért kívánunk lehetőséget teremteni számukra, hogy a különböző oktatási modulok révén álmaikat megvalósíthassák.
  • A harmadik kiemelt terület, az elvégzett munka és a fáradságos tanulás eredményeként kiérdemelt pihenés. Az alapítványnál úgy véljük, mindenki számára szükséges a pihenés, hiszen csakis a pihent test és elme képes nagyot alkotni, éppen ezért kívánunk segítséget nyújtani a családoknak, hogy legalább évente egyszer részesei lehessenek a pihentető nyaralás érzésének.

Ez a három sarokkő lehet az alapja annak a folyamatnak, amely a megyében élők számára képes elhozni egy csodás holnapot, hiszen jövőnk kulcsa a fejlődés.


Nyomtatás